top of page

Корпоративни подаръци

  Дизайн по зададен проект  

Добре дошли в Студио Аромати! Радваме се, че разглеждате нашия сайт.

Вероятно търсите нещо в хармония със събитие, което организирате. Или подарък, който ще изрази вашето уважение и признателност. А можеби копнеете за нещо уникално, далеч от стандартната химикалка с лого и вечната офисна чаша, която вашите клиенти получават за пореден път.  Време е да се откроите и да изразите себес си. Ако ви звучи познато, значи сте на правилното място!

Без скучните офисни артикули. Ние изработваме подаръци с творчество и идея, които излъчват професионализъм и адекватност на вашите цели. Ние поставяме вашето лого, но запазваме усещането за лично отношение.  Вярваме, че подаръкът е форма на изкуство и наша задача е не само да създадем брандирани подаръци от ваше име, но и да ви осигурим спокоен и приятен процес, при който нещата се случват с лекота от началото до края. 

Наистина ценим своите клиенти, както и вие цените получателите на вашите подаръци.

творческият

Процес

първа стъпка
Запитване

Попълвате формата за запитване. Имаме нужда от практична информация като дата, място, приблизителен брой нужни подаръци, както и детайли по отношение на концепцията и брандинга на събитието. 

трета стъпка 
Въпросник

Решавате, че можем да работим заедно, след което попълвате нашия Въпросник за дизайн на подаръци. Той ще ни помогне да предложим подаръци, изработени специално за вас. 

пета стъпка
Одобрение

След одобрение на финалния проект, сключваме договор и ни превеждате аванс за стартиране. Време е да започнем производството на вашите подаръци!

втора стъпка
Представяне

Ние ще ви изпратим информация, за да прецените дали сме подходящи да работим заедно. Можем да организираме среща, при желание от ваша страна. 

четвърта стъпка
Първоначален дизайн

На база отговорите във Въпросника, ние ще създадем първоначална концепция за дизайн, който ще прегледате. Работим заедно по промените, за да получим перфектния за вас дизайн.

шеста стъпка
Доставка

Когато са готови, ние се заемаме с доставката на вашите подаръци в съгласуван ден и час.

Пожелаваме ви успех! 

bottom of page