За нас

   Хармония и красота   

​“По-ценен от самия дар, е начинът, по който ще го поднесеш.”

 Пиер Корней

Студио Аромати е ателие за натурални ароматни композиции, ориентирани към красота, здраве и баланс.

 

Нашата мисия е да помогнем да изразите своята благодарност, любов, подкрепа, да поздравите или да споделите радост по един елегантен и стилен начин. Стремим да осигурим и за вас, който избирате подарък, лек и приятен процес на избор и доставка.

Подаръчните комплекти на Студио Аромати са ръчно изработени, със специално избрани натурални продукти и възхитително ухаещи! Ароматът им въздейства на сетивата и превръща вашия подарък в прекрасно изживяване от отварянето му до ползването на всеки от продуктите в него.

Идеята се роди от любовта ни към ароаматерапията, естетиката и желанието да доставим радост. Когато моя близка, развърза панделката, вдъхна аромата и каза; „ Ох, не ми се иска да я отварям!“, разбрах, че това си заслужава – повече радост и хубави емоции в живота ни.

Скоро ще прибавим и обновената ни козметична серия, композирана изцяло от природни съставки – синергия от растителни липиди, фини етерични масла, билкови екстракти и глини. Тя следва най-новите тенденции в натуралната козметика, за да ви предостави ефективна, здравословна и екологична грижа за кожата. Завладяващи аромати, които докосват вашата същност и галят сърцето, успокояват ума и събуждат сетивата.

Нашите услуги

Ароматни подаръчни комплекти

Натурална козметика

Ароматни композиции 

21-12-05Eti products 034.jpg