top of page
натурален фон

За нас

   Хармония и красота   

Студио Аромати е ателие за натурални ароматни композиции, ориентирани към красота, здраве и баланс.

 

Нашата козметична серия е композирана изцяло от природни съставки – синергия от растителни липиди, фини етерични масла, билкови екстракти и глини. Тя следва най-новите тенденции в натуралната козметика, за да ви предостави ефективна, здравословна и екологична грижа за кожата. Завладяващи аромати, които докосват вашата същност и галят сърцето, успокояват ума и събуждат сетивата.

Идеята се роди от любовта ни към ароаматерапията, естетиката и желанието да доставим радост. Когато моя близка, развърза панделката, вдъхна аромата и каза; „ Ох, не ми се иска да я отварям!“, разбрах, че това си заслужава – повече радост и хубави емоции в живота ни.

Построени така, че да постигат оптимален ефект, дълъг срок на годност и приятно усещане върху кожата. Не съдържат парабени, оцветители и не са тествани върху животни. Повече за вложените продукти и нашето кредо можете да видите тук.

Природата ни е дала толкова много и така щедро. Извечните субстанции на растенията са в основата и сърцето на всяко от нашите творения, създадени с много любов и стремеж към красота, финес, споделяне и осъзнатост.

73_9060802.jpg

Нашите услуги

Натурална козметика

Ароматни композиции 

Консултации за здраве и красота 

масло за лице Morning oil
bottom of page