top of page

Как да изразим признателност към майката за 8 март?

Майките заслужават благодарност всеки ден. Те се грижат ежедневно за семейството, работят без почивка и са винаги готови за прегръдка. 8 март е чудесна възможност да кажем благодаря със специален жест. Не е нужно това да е скъп подарък, важното е да бъде от сърце.


Ако вече се замисляте над въпроса, ето някои идеи за подарък в празничния ден:

1. Посетете заедно урок по рисуване или грънчарство

Направете заедно картина или предмет за дома. Цената не е висока, а споменът е безценен.


2. Пригответе нейния любим десерт

Ако има сладкиш, който тя много харесва, поднесете го вместо нея.


3. Цветя

Букет цветя е класически подарък и винаги ще предизвика радост. Но можете да разнообразите, като купите пролетни цветя в красиви саксии. Или дори да ги засадите заедно - там, където тя харесва.4. Ръчно изработена картичка

Личното послания е безкрайно ценно за майката. Особено когато се включат и малките ръчички на внуците. Гарантирано, картичката ще бъде поставена в рамка.


5. Организирайте пикник

Вземете няколко сандвича и се разходете сред природата, особено в слънчев ден. Екскурзия наблизо също е вариант като я заведете в някое уютно ресторантче за обяд.


6. Ароматизирани свещи Ако ухаят на нейния любим аромат, вие сте направили идеален избор.


7. Заведете я на вечеря или сгответе вместо нея

Отменете я в ежедневните задачи. Нека почувства и сподели с вас празничния ден.


8. Направете полезен подарък

Вие най-добре познавате предпочитанията на майка си. И макар че тя рядко ще сподели от какво има нужда, селекция от няколко вида чай, соли за баня или мек пуловер са идеи за вашето пазаруване.


Разгледайте и нашите ароматни идеи за подарък тук, в които комбинираме избрани продукти за здраве и красота. Готови за подарък, в луксозна кутия със сатенена панделка и с включена картичка за вашето послание. Всяка кутия е с различен аромат, който се запазва дълго време.
Вижте повече за включените продукти в комплектите на страниците ни във Facebook и Instagram.

Последни публикации

Виж всички