top of page

Safe Me - защитна антивирусна комбинация

Знаете, че нашият фокус е да издигаме вашата красота и вътрешно сияние.


Точно днес, обаче, пренастроихме своето внимание, за да отговорим на вашата нужда от защита, баланс и позитивност. След много запитвания, решихме да ви предложим защитна комбинация Safe Me, която ще ви предпази от първия досег с Covid 19. Заедно с дезинфектанта за ръце, ръкавиците и маската, тя е вашата ежедневна първа бариера срещу вируса. Комбинацията ще се предлага само в периода на епидемията, след което отново ще работим предимно за красота.Как действа комбинацията: - Създава около вас невидим щит, който отблъсква нежеланите молекули във въздуха, благодарение на комбинацията от антивирусни етерични масла. - В случай на попадане на вируса в тялото, етеричните масла противодействат в началния стадий на заразяване, като проникват през клетъчната мембрана и деактивират вирусните клетки. - Повишава вибрациите ви.


Повече за значението на вашето вибрационно ниво и как етеричните масла помагат, ще разкажем в следващата ни публикация.


Ключови съставки: етерично масло от карамфил, канела и евкалипт.


Как се прилага: Преди да излезете, намажете открити части на тялото като вътрешната част на китките, слепоочията, шията, зад ушите. Ако сте сред хора, повторете след 2 часа. Прилагайте и по-често, ако това ви носи спокойствие - предозиране не е възможно.


В следващите дни ще обявим и още една комбинация, предназначена за подкрепа на лечение при лека форма или в първите дни на развитие на вируса.


Пишете ни с въпроси или заявки на studioaromati@gmail.com или чрез Messenger. Доставяме за цялата страна.


Важното е да вярвате, че имате нужното да се справите в тази ситуация. Всички заедно ще преодолеем с лекота това предизвикателство.

Последни публикации

Виж всички