top of page

Условия за поръчка 

Обслужване на клиенти

За всички въпроси по поръчка, доставка и плащане, можете да се свържете с нас чрез формата за контакт или на тел. 0897 099662. Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси.

Връщане на продукти

Поради естеството на продуктите, които включваме в нашите подаръчни комплекти, няма възможност да приемем връщане или възстановяване на суми. Нашите подаръци са персонализирани и могат да съдържат продукти с кратък срок на годност. В случай, че подаръкът пристигне с нарушена опаковка, моля уведомете ни в рамките на 48 часа от доставката, за да имаме възможност да реагираме.

Можете да се свържете с нас чрез формата за контакт или на тел. 0897 099662.

  • За целта ще ви бъде необходим протокол от куриерската фирма за нарушена цялост на опаковката.

  • Включете в обратната пратка оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ за плащане).

  • Ние ще преопаковаме и доставим отново продуктите.

  • Разходите по връщането на продуктите и повторната доставка са за Ваша сметка.

Замяна на продукт

Когато подаръкът видимо не съответства на заявения за покупка от клиента и това може да се установи чрез осъществен преглед, можете да поискате доставения ви продукт да бъде заменен със съответстващ на направената от вас поръчка в срок от 14 дни от получаването му на studioaromati@gmail.com.

  • Продуктът трябва да бъде неупотребяван.

  • След преглед на върнатият продукт от наш сътрудник, клиентът ще бъде уведомен чрез e-mail за резултата от проверката и за изпращането на съответващ продукт.

  • Разходите по връщане на продуктите са за сметка на клиента.

  • Изпращането на продукта до клиента може да отнеме до 30 работни дни от датата на пристигане до studioaromati@gmail.com.

  • Ако продуктът е употребяван, Studio Aromati си запазва правото да не приеме връщането му и да го изпрати обратно на адреса на клиента.

  • Продукти, направени съгласно индивидуални спецификации или такива, които са персонализирани не подлежат на замяна, връщане и рекламация

Плащане

 Предлагаме два начина на плащане:

 

- Плащане при получаване

При заплащането в брой при получаване се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиентът заплаща крайната цена на поръчката на куриера. Клиентът получава  документ от съответната куриерска фирма, като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът трябва да запази документа, който замества касова бележка като доказателство за извършеното плащане!

 

- Банков път

За да направите разплащане чрез банков превод са Ви нужни следните данни:

Банка: Юробанк България АД

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG05BPBI79421200041219

Титуляр: СТУДИО АРОМАТИ ЕООД

Като Основание за превода посочете номер на поръчката.

След получваване на плащането, ние ще потвърдим и ще изпратим поръчката.

 

Всички цени в електронен магазин studioaromati.com са крайни за потребителя.

Payment Methods
bottom of page